13 sep 2023

Verrassende nieuwe contacten opdoen tijdens Jeugd in Onderzoek? Ga speeddaten!

Leg je graag nieuwe contacten? Ben je benieuwd wie er allemaal rondlopen op Jeugd in Onderzoek? Op Jeugd in Onderzoek introduceren we dit jaar het speeddaten. Onze host neemt je graag mee om op een laagdrempelige manier verrassende nieuwe contacten op te doen.

Hoe werkt het?
Speeddaten is een leuke manier om je netwerk uit te breiden; om kennis te maken en kennis uit te wisselen. Tijdens de speeddate sessie ontmoet je in een korte tijd verschillende nieuwe mensen. In telkens 5 minuten ga je met iemand in gesprek over door jullie uitgekozen onderwerpen.

Weet je even geen gespreksonderwerp meer? Er liggen gesprekskaartjes om je te helpen aan nieuwe onderwerpen om elkaar beter te leren kennen.

Na 5 minuten ga je naar de volgende kennismaking. Waren jullie nog niet uitgepraat? Dan is er tijdens de pauzes en borrel genoeg tijd om verder te kletsen. En/of wissel jullie contactgegevens uit!