Leuk dat je interesse hebt om je aan te melden voor Jeugd in Onderzoek! Lees de informatie hieronder goed door en meld je vervolgens aan via de aanmeldbutton onder aan deze pagina.

Een volledig verzorgde dag
Aanmelden voor Jeugd in Onderzoek kan alleen voor de hele dag en is inclusief vegetarische lunch. Ook de rest van de dag zorgen we voor catering in de vorm van koffie, thee, water, frisdrank, een gezonde snack en een borrel. De prijs voor een ticket is €150,-. Omdat we de prijs voor een ticket zo laag mogelijk hebben gehouden kennen we geen kortingstarieven.

Stel zelf je middagprogramma samen
Het middagprogramma stel je zelf samen. Ronde 1 kies je op de dag zelf. Informatie hierover volgt in september via de mail. Voor ronde 2 en 3 schrijf je je vooraf in. Vol = vol dus reserveer je favoriete sessie op tijd. Weten wat je van de verschillende sessievormen kan verwachten? Je leest het hier. Het hele programma vind je op de pagina programma.

Over betalen
Als je kiest voor betalen per factuur, sturen wij je de factuur van de registratie binnen 2 werkdagen naar het email adres dat je hebt opgegeven tijdens je registratie. Kies je voor ‘online betaling’ dan wordt je na het indienen van je registratie automatisch doorgestuurd naar een veilige betaalomgeving website van ‘CM Payments’. Zij verwerken alle online betalingen. Nadat je betaling is voltooid sturen wij je binnen 2 werkdagen de factuur van je betaling. Deze wordt verzonden naar het email adres dat je hebt opgegeven tijdens je registratie.
We hopen je te ontmoeten op donderdag 21 september  in Congrescentrum 1931 in ’s Hertogenbosch.