Van 16 januari t/m 20 maart 2023 was het mogelijk om een voorstel te doen voor een deelsessie. Aan deze oproep is volop gehoor gegeven. Hartelijk dank daarvoor! Dat betekent ook dat niet alle deelsessie een plek kunnen krijgen in het programma. In de komende periode gaat de commissie Jeugd in Onderzoek aan de slag met alle voorstellen voor deelsessie om tot een mooi en gevarieerd programma te komen.

Hoe vindt de selectie van de deelsessies plaats?
De commissie Jeugd in Onderzoek beoordeelt alle ingediende voorstellen en maakt een selectie om te komen tot een interessant en gevarieerd programma. Het is een pré als je jouw voorstel samen met iemand uit de praktijk hebt ingediend, zoals een professional of jongere. Hier wordt rekening mee gehouden bij de selectie.

Wanneer hoor ik of mijn deelsessie geselecteerd is?
Eind april ontvang je bericht over of jouw voorstel geselecteerd is. Als je bijdrage wordt geselecteerd, betaalt zowel de sessieverzorger als de mede-sessieverzorger(s) de gebruikelijke inschrijfkosten. Neem je iemand mee voor de sessie, bijvoorbeeld een professional, ouder of jongere die alleen voor deze sessie komt, dan is het mogelijk dat – in overleg met de commissie – voor deze persoon geen entree betaald hoeft te worden. Stuur hierover een mail met vermelding van de sessietitel en de naam van de persoon naar zonmw@jeugdinonderzoek.nl.

Vragen of meer informatie
Bij vragen kunt u contact opnemen via het e-mailadres: jeugdinonderzoek@zonmw.nl.

Wilt u deelnemen als bezoeker? Dat kan natuurlijk ook. Aanmelden voor Jeugd in Onderzoek is mogelijk vanaf medio mei.