Leuk dat je interesse hebt om je een deelsessie aan te melden voor Jeugd in Onderzoek! Op deze pagina vind je meer informatie. Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven.

Indienen deelsessie nu mogelijk

De voorbereidingen voor Jeugd in Onderzoek 2024 zijn in volle gang! Het thema dit jaar is Bestaanszekerheid voor elk gezin: een collectieve opgave.
Ben je betrokken bij onderzoek in de onderwijs- of jeugdsector en wil je (tussentijdse) resultaten delen met onderzoekers, praktijkprofessionals, beleidsmakers en andere geïnteresseerden in de onderwijs- en jeugdsector? Dien dan een voorstel voor een deelsessie in. Dat is mogelijk tot en met maandag 1 april 2024.

Dien een deelsessie in

Meer informatie over deelsessies

We nodigen iedereen uit om een deelsessie in te dienen voor Jeugd in Onderzoek. Weten waar je op moet letten en hoe je jouw indiening zo goed mogelijk laat aansluiten bij het thema? Bekijk dan de toelichting bij het aanmelden van je bijdrage voor Jeugd in Onderzoek 2024.

Naar de toelichting

Kosten voor deelname

Inschrijven voor Jeugd in Onderzoek is mogelijk vanaf begin mei. Kosten voor deelname zijn dit jaar 165 euro per deelnemer.