Leuk dat je interesse hebt om je een deelsessie aan te melden voor Jeugd in Onderzoek! Op deze pagina vind je meer informatie. Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven.

Online aanmelden

Aanmelden voor deelname aan Jeugd in Onderzoek kan online via onderstaande knop.

Aanmelden Jeugd in Onderzoek 2024

Kosten voor deelname 

Aan deelname voor Jeugd in Onderzoek zijn inschrijfkosten verbonden. Kosten voor deelname zijn dit jaar 165 euro per deelnemer. Bij die kosten zit de lunch en borrel inbegrepen. Betaling is mogelijk via factuur of direct online. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer details.  

Keuzeprogramma

Het middagprogramma van Jeugd in Onderzoek bestaat uit drie rondes met verschillende deelsessies. Deze stel je zelf samen tijdens je registratie. Vol = vol, dus reserveer je favoriete sessie op tijd. Bekijk het programma hier op onze website. 

Kun je nog niet kiezen? Dan kun je met de inloggegevens die je ontvangt, ook later opnieuw inloggen en alsnog een keuze maken. Hou er rekening mee dat er een maximum aantal deelnemers per deelsessie is. Dus het kan zo zijn dat je eerste voorkeur op een later moment vol zit.  

Ben je spreker bij een deelsessie, kies dan voor die ronde je eigen sessie bij de registratie. 

Accreditatie 

Voor Jeugd in Onderzoek 2024 is accreditatie aangevraagd. Hieronder vind je het overzicht en de status van de accreditatie-aanvragen: 

Beroepsvereniging  Status 
V&VN: Beroepsvereniging Verzorgenden Verpleegkundigen  Toegekend: 5 punten
SKJ: Stichting Kwaliteitsregister Jeugd  In aanvraag 
NiP: Nederlands instituut van Psychologen  In aanvraag 
NVO: Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen  In aanvraag 
Registerplein  Toegekend: 5,5 punten 

Vragen over je aanmelding 

Heb je vragen over aanmelden voor Jeugd in Onderzoek? Neem dan contact met ons op via jeugdinonderzoek@nji.nl.