29 aug 2023

Wie wil jij ontmoeten tijdens Jeugd in Onderzoek?

Omdat je bijvoorbeeld een vraag hebt en/of op zoek bent naar iemand met specifieke expertise of ervaringen. Of omdat je een mooi idee hebt dat je graag eens met iemand zou willen delen of verder uitwerken. We faciliteren dit op Jeugd in Onderzoek!

‘Jeugd in Onderzoek is niet voor niks dé ontmoetingsplek om kennis en ervaringen vanuit verschillende expertises te verbinden en zo de ondersteuning aan jeugd en ouders te verbeteren.’

Hoe het werkt

Tijdens de pauzes en deelsessies is natuurlijk veel ruimte om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Maar misschien ben je wel op zoek naar iemand met specifieke kennis of ervaring om eens van gedachten te wisselen. Om dit te faciliteren hebben we speciale ontmoetingsplek ingericht! Eentje die je niet kúnt missen. Een centraal punt, met daaromheen verschillende zitjes.

Ben jij op zoek naar iemand? Bijvoorbeeld met specifieke kennis of ervaring? Of deel jij graag jouw kennis en ervaring op een bepaald gebied met iemand anders? Heb je een mooi onderzoek- of implementatie-idee dat je graag met anderen verder uitwerkt. Of leg je graag contact met anderen om nog weer andere reden? Het vinden van de juiste mensen start allemaal met het invullen van een kaartje!

De kaartjes vind je op de ontmoetingsplek op Jeugd in Onderzoek of download deze alvast hier! Vul vooral ook je 06 nummer in: dat maakt dat je elkaar al vindt op de dag zelf! Liever later contact leggen? Dan kan je volstaan met je e-mailadres.

Ik wil nu al mijn kaartje invullen (download)

Voorbeeld:

Vind in 3 stappen de juiste mensen

  1. Hang het kaartje zo vroeg mogelijk op de dag op het contactbord op de ontmoetingsplek. Deze is duidelijk herkenbaar aan de 3 meter hoge pilaar in de Foyer.
  2. Houd je whatsapp in de gaten! Word je ge-appt? Spreek dan een tijd af op de ontmoetingsplek. Dan vind je dezelfde dag nog de perso(o)n(en) die jij zoekt.
  3. Haal aan het einde van de dag je kaartje weer op. Zo kan je na Jeugd in Onderzoek contact leggen met mensen waarmee dat op de dag zelf niet lukte. Ook waardevol!

Ben je zelf niet op zoek maar vind je het wel leuk om je kennis en ervaring te delen en nieuwe contacten op te doen? Loop dan vooral ook langs het bord op de ontmoetingsplek. Misschien ben jij de persoon die iemand anders verder kan helpen. Of denk je graag met iemand mee. Je vergroot je netwerk in 3 stappen:

  1. Laat je contactgegevens achter op het betreffende kaartje.
  2. Staat er een o6 nummer op? App de persoon dan om tijdens Jeugd in Onderzoek nog af te spreken op de ontmoetingsplek!
  3. Maak een foto van de contactgegevens op het kaartje zodat je zelf later ook nog contact kunt leggen.

We wensen je waardevolle ontmoetingen toe!