• Aanmelden
    Aanmelden

    Aanmelden voor congres Jeugd in Onderzoek op 24 mei 2018 is mogelijk vanaf half februari. Bekijk het congresverslag van 2017!

Aanmelden voor het congres Jeugd in Onderzoek op 24 mei 2018

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de congressen van Jeugd in Onderzoek? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrief.

Jeugd in Onderzoek is dé ontmoetingsplek voor iedereen die betrokken is bij de jeugdsector. Haal en breng kennis, verbind u met anderen binnen- en buiten uw domein en versterk uw netwerk. Doe actief mee met een workshop en bezoek de posterstraat. Daarnaast kunt u uw kennis vergroten tijdens één van de lezingen. Wij heten u van harte welkom!

Kosten

De inschrijfkosten zijn € 125,00, incl. btw. U kunt pinnen op het congres zelf. U krijgt een bewijs van betaling mee die u (eventueel) bij uw organisatie kunt declareren.

 Studenten kunnen voor het studententarief contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Accreditatie is in aanvraag, zie meer info.

Direct aanmelden

Wilt u zich aanmelden? Dat is nu nog niet mogelijk, omdat wij nog bezig zijn om de onderwerpen van de deelsessies en workshops in te vullen. Zodra het definitieve programma bekend is, kunt u zich hier aanmelden. Wij verwachten dat aanmelden mogelijk is vanaf half februari 2018. Houd de website in de gaten.

logo zonmw

njg

nro

tno logo klein

Logo NJI

.