• Locatie
    Locatie

    Jeugd in Onderzoek vindt plaats in Hotel Casa Amsterdam. Dit unieke pand wordt beheerd door de Stichting Casa Academica. Het bijzondere is dat het tevens dienstdoet als studententhuis. Dit zorgt voor een inspirerende mix van mensen!

Hotel Casa Amsterdam

Jeugd in Onderzoek vindt plaats in Hotel Casa Amsterdam, Eerste Ringdijkstraat 4, 1097 BC Amsterdam Oost.

Het verhaal achter Casa

Het legendarische verhaal van Casa begint met vier studenten en een missie. Casa werd eind jaren '50 opgericht met als doel de woningnood onder studenten op te lossen. Door de kamers gedeeltelijk beschikbaar te stellen aan hotelgasten, kan Casa tot op de dag van vandaag studenten voorzien van betaalbare huisvesting. Dit zorgt voor een uniek en inspirerende mix van mensen.

Openbaar vervoer

Hotel Casa is gelegen op slechts een steenworpafstand van Amsterdam Amstel Station en de ringweg A10, en daardoor gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Plan uw reis met het openbaar vervoer naar Hotel Casa Amsterdam via www.9292.nl.

Parkeren

Parkeren is in Amsterdam altijd een uitdaging, daarom adviseren wij u om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Mocht u toch met de auto willen komen, dan heeft Hotel Casa haar eigen ondergrondse parkeergarage. Het aantal plekken is echter beperkt. Als de parkeergarage vol is, is er mogelijkheid om te parkeren aan de straat (in Amsterdam Oost).

zonmw

njg

tno logo klein

nro

logo jio nieuw

Kenniscentrum LVB