• Het middagprogramma: keuze uit ruim 40 deelsessies
    Het middagprogramma: keuze uit ruim 40 deelsessies

    Stel uw persoonlijke programma samen uit ruim 40 deelsessies in en bezoek de posterpresentaties!

Ruime keuze aan deelsessies: interactieve workshops en lezingen

Na het plenaire programma kunt u uw kennis verder verdiepen in deelsessies in de vorm van interactieve workshops en lezingen. U kunt kiezen uit ruim 40 deelsessies. Momenteel werken we nog aan het samenstellen van de verschillende deelsessies waaraan u in de middag deel kunt nemen. Vanaf half februari 2018 maken wij de onderwerpen van deze deelsessies bekend via onze website www.jeugdinonderzoek.nl. U kunt zich hier aanmelden voor het congres en de verschillende deelsessies.

Posterpresentaties

Gedurende de inloop én de ruime lunchpauze kunt u langs diverse posterpresentaties lopen. De posterstraat is ieder jaar weer een groot succes. Het biedt aan een groot aantal onderzoekers tegelijk de mogelijkheid hun onderzoeksresultaten op een laagdrempelige en compacte manier te presenteren en met belangstellenden te bespreken. Voor het bezoeken van de posters hoeft u zich niet aan te melden.

Bijdragen aan het congres

Jeugd in Onderzoek is dé aangewezen plek om uw kennis en ervaring met anderen te delen. De deadline voor het indienen van een voorstel voor een deelsessie is inmiddels verstreken. Heeft u inmiddels een voorstel ingediend? Dan hoort u begin februari 2018 of de congrescommissie uw bijdrage heeft gehonoreerd.

Meer informatie

Voor meer info over Accreditatie, zie meer info.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

logo zonmw

njg

nro

tno logo klein

logo jio nieuw

.