• Jeugd in Onderzoek
  Jeugd in Onderzoek

  Dé ontmoetingsplek voor jeugdprofessionals, beleidsmedewerkers, wetenschappers en schoolleiders en -bestuurders in de jeugdsector.

   

 • Van harte welkom!
  Van harte welkom!

  Wij kijken er naar uit om u op donderdag 23 mei 2019 te ontmoeten!

 • 'Weten, leren en doen wat werkt'
  'Weten, leren en doen wat werkt'

  Jeugd in Onderzoek staat in het teken van: Weten, leren en doen wat werkt. In 2019 treedt de Rijksuniversiteit Groningen, in de persoon van hoogleraar Sociale geneeskunde Menno Reijneveld, op als ambassadeur van Jeugd in Onderzoek.

   

   

   

 • Locatie
  Locatie

  Jeugd in Ondezoek vindt plaats in Hotel Casa Amsterdam. Dit unieke pand wordt beheerd door de Stichting Casa Academica. Het bijzondere is dat het tevens dienstdoet als studententhuis. Dit zorgt voor een inspirerende mix van mensen!

   

Locatie

Mocht u per auto naar Hotel Casa reizen, dan kunt u onder het gebouw parkeren (20 euro per dag). Als deze garage vol is, kunt u ook in de straten rond het gebouw een plekje zoeken (dagkaart 22 euro).

Het is een aanrader om per openbaar vervoer te reizen. Hotel Casa (Eerste Ringdijkstraat 4, 1097 BC Amsterdam) ligt op slechts vijf minuten lopen van het Amstelstation.

Aanvang

Het congres vindt plaats op de eerste etage van het gebouw. Vanaf de ingang kunt u rechtdoor de trap op, waar links de ontvangstbalie is. Wees op tijd om uw badge op te halen en eventueel uw jas op te hangen. De inloop is vanaf 9.00 uur en het congres start precies om 9.45 uur. Laatkomers moeten helaas wachten tot er tussen de sprekers door een gaatje is om de plenaire zaal in te gaan.

Wilt u bij uw vertrek uw badge weer inleveren in de dozen bovenaan de trap? Dan kunnen wij die nog een keer gebruiken.

Presentaties en promotie

Alle presentaties kunt u enkele dagen na afloop terugvinden op deze website. Er loopt deze dag een cameraman rond die de activiteiten van het congresbureau filmt voor reclamedoeleinden. Indien u daar bezwaar tegen heeft, kunt u dat bij de congresbalie kenbaar maken. Verder loopt er een fotograaf van de organisatie rond voor wat sfeerfoto’s. Uiteraard mag u zelf ook fotograferen.

Wij vinden het ook leuk als u via sociale media berichten plaatst over het congres. Op Twitter kunt u ons volgen via @congresjio. U kunt de hashtag #jio18 gebruiken.

Het is niet toegestaan flyers of promotiemateriaal te verspreiden.

Accreditatie

Wilt u een certificaat van deelname ten behoeve van accreditatie, dan kunt u dat aan het einde van de dag ophalen bij de balie. Het certificaat kan niet achteraf worden toegestuurd.

Verzorgt u zelf een deelsessie, dan krijgt u later deze week nog een aparte mail met meer gedetailleerde informatie.

Evaluatie

Tenslotte willen wij u nu al attenderen op de evaluatie die u aan het eind van de dag in uw mailbox vindt. U helpt ons enorm door deze in te vullen, zodat we het congres nog beter kunnen laten aansluiten op uw interesses. Uiteraard is deze enquête geheel anoniem en worden de gegevens alleen gebruikt voor de evaluatie van dit congres.

Op de congresdag krijgt u bij de aanmeldbalie een plattegrond met indeling van de deelsessies per zaal.

De congrescommissie wenst u een fijne en inspiratievolle congresdag!

logo zonmw

njg

nro

tno logo klein

logo jio nieuw

.