07 apr 2021

Laat u inspireren tijdens Jeugd in Onderzoek 2021

Morgen is het zover: de eerste digitale editie van Jeugd in Onderzoek. Mis deze kans niet om kennis uit te wisselen én onderdeel uit te maken van deze eerste digitale editie. De vertrouwde elementen in een fris online format. Heeft u zich al ingeschreven?

De dag begint met posterpresentaties en meer dan 40 interessante deelsessies waaruit u kunt kiezen. Bijvoorbeeld workshops over gelijke kansen in de jeugd- en onderwijssector, lezingen over de gezondheid en het welzijn van jongeren in tijden van corona en participatiecafé’s waar u met elkaar in gesprek kunt over het betrekken van uw doelgroep.

In de middag kunt u zich laten inspireren door Annemiek Harder (Erasmus Universiteit Rotterdam), Gwyther Rees (UNICEF Office of Research – Innocenti) en Sabine Severiens  (Erasmus Universiteit Rotterdam). De dag wordt afgesloten met een digitale borrel, waar u op verrassende wijze met elkaar kunt netwerken.

Bekijk het volledige programma op: jeugdinonderzoek.nl/programma