• Het middagprogramma: keuze uit ruim 40 deelsessies in 3 rondes
    Het middagprogramma: keuze uit ruim 40 deelsessies in 3 rondes

    Stel uw persoonlijke programma samen uit ruim 40 deelsessies in 3 rondes! En bezoek de posterstraat en het innovatieplein!

Ruime keuze aan deelsessies: netwerktafels, interactieve workshops en lezingen

Na het plenaire programma kunt u uw kennis verder verdiepen in deelsessies in de vorm van netwerktafels, interactieve workshops en lezingen. U kunt kiezen uit ruim 40 deelsessies in 3 rondes.

Dit jaar dient u zich vóóraf aan te melden voor de deelsessies. U kunt een deelsessie kiezen in ronde 1, ronde 2 en ronde 3. Zodra u zich heeft aangemeld voor het congres ontvangt u binnen 3 werkdagen een e-mail met daarin een link waarmee u zich kunt aanmelden voor de sessies. I.v.m. de beperkte capaciteit van de deelsessies raden wij u aan dit zo snel mogelijk te doen. Is de deelsessies van uw voorkeur vol? Dan kunt u eventueel op de wachtlijst geplaatst worden.

Bij het samenstellen van het programma hebben we rekening gehouden met de brede doelgroep die het congres bezoekt. Bij de verschillende deelsessies staat aangegeven op wie de deelsessies specifiek gericht is.

bekijk ronde 1 (13.30 - 14.30 uur)
bekijk ronde 2 (14.45 - 15.45 uur)
bekijk ronde 3 (16.00 - 17.00 uur)

Relevante deelsessies per doelgroep

Sessies voor de Jeugdgezondheidszorg (pdf)

Sessies voor het gemeentelijk beleid (pdf)

Sessies voor de GGZ (pdf)

Sessies voor het onderwijs (primair en voortgezet) en opleidingen (mbo, hbo, wo) (pdf)

Sessies voor de Jeugdzorg (pdf)

Posterstraat en innovatieplein

Gedurende de inloop én de ruime lunchpauze kunt u de posterstraat en het innovatieplein bezoeken. Reeds bekend zijn de posterpresentaties die ook de afgelopen jaren te bezoeken waren op congres Jeugd in Onderzoek. Nieuw zijn de innovatietafels op het innovatieplein. Voor het bezoeken van de posters en de innovatietafels hoeft u zich niet aan te melden.

bekijk de posters en innovaties

Informatiemarkt

In de foyer kunt u de stands van de volgende organisaties bezoeken:

Wilt een stand op congres Jeugd in Onderzoek of heeft u een bijdrage voor in de congrestas? Neem dan contact op met Commgres via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie

Voor meer info over Accreditatie, zie meer info.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dionne Boekestijn, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel. 070 349 5054.

 

logo zonmw

njg

tno logo klein

Logo NJI

.