• Meld u aan!
    Meld u aan!

    Aanmelden voor congres Jeugd in Onderzoek op 13 maart 2017 is niet meer mogelijk. Congres gemist? Bekijk het congresverslag!

Aanmelden voor het congres Jeugd in Onderzoek op 13 maart 2017

Jeugd in Onderzoek is dé ontmoetingsplek voor iedereen die betrokken is bij de jeugdsector. Haal en breng kennis, verbind u met anderen binnen- en buiten uw domein en versterk uw netwerk. Schuif aan bij een netwerktafel van uw keuze en ga in gesprek met uw tafelgenoten vanuit verschillende gremia. Doe actief mee met een workshop en bezoek de posterstraat en het innovatieplein. Daarnaast is het mogelijk uw kennis te vergroten tijdens één van de lezingen. Wij heten u van harte welkom!

De inschrijfkosten zijn €245,00 incl. btw.

Wilt u nu nog aanmelden? Dat is mogelijk. Omdat de betaling niet meer verwerkt kan worden kunt u pinnen op het congres zelf. U krijgt een bewijs van betaling mee die u (eventueel) bij uw organisatie kunt declareren.

Studenten kunnen voor studententarief contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Accreditatie is aangevraagd, zie meer info.

Een informatie stand op het congres

Wilt u een stand op congres Jeugd in Onderzoek? Neem dan contact op met Commgres via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo zonmw

njg

tno logo klein

Logo NJI

.